SABIO ANTICAFE NU E IMPOTRIVA CONSUMULUI DE CAFEA

Incepem cu acest lucru deoarce ne dorim sa clarificam de la inceput cine suntem, ce facem si de ce facem ceea ce facem. Pentru ca v-am povestit deja aici, in pagina “Despre noi” cate ceva despre concept si despre cum a inceput toata povestea asta, acum ne-am gandit sa stam asa la o poveste ca intre prieteni, cu o cana de ceai in fata, si sa clarificam putin situatia.

Sabio este o Anticafenea, dar nu este impotriva consumului de cafea!

Anticafeneaua este un local în care clienții nu plătesc pentru ceea ce consumă, ci pentru timpul petrecut aici. Conceptul, cunoscut ca Zifferblatt (în germană semnificând “cadran de ceas“), a fost introdus de rusul Ivan Mitin, care a creat, mai întâi la Moscova și apoi în multe orașe din întreaga lume (Sankt PetersburgLjublianaLondraKievNew York) un lanț de cafenele, fiecare din acestea reprezentând de fapt un spațiu cultural și pentru socializare. Într-o astfel de anticafenea, prietenii se pot întâlni și discuta sau se pot organiza evenimente ca: expoziții, prezentări, seri de lectură etc.

Sursa: Wikipedia

Asadar, ne-am dorit sa aducem acest concept si in Timisoara, pentru ca oamenii sa aiba un loc in care sa poata petrece timp de calitate fix asa cum isi doresc ei. La Sabio ne place sa ne gandim la oamenii care ne trec pragul ca la niste oaspeti si nu ii tratam ca pe niste clienti ci ca pe niste prieteni. Ne dorim ca fiecare persoana care ne viziteaza sa se simta bine, sa se relaxeze, sau sa lucreze intr-un loc frumos, primitor, iar noi suntem aici sa ii ajutam oricand au nevoie de noi.

Atunci cand vine cineva in vizita, e frumos sa-l servesti cu ceva: o atentie, o maslina, orice… nu?

Noi ne servim musafirii cu apa, ceai, limonada, fresh-uri de fructe si bauturi pe baza de cafea. Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci o zi ploioasa de toamna intr-un loc linistit, calduros, cu jazz pe fundal si cu o ceasca de ceai alaturi? Indiferent daca vrei sa lucrezi la un proiect, sa te intalnesti cu un client sau pur si simplu mai ai cateva ore pana trebuie sa ajungi undeva, noi te invitam pe la noi si te facem sa te simti ca acasa.

Asadar, Sabio Anticafe nu este o cafenea, ci o anticafenea. Si nu! Nu suntem impotriva cafelei. Ba chiar iubim sa ne bem cafeaua impreuna cu voi dimineata.

Stim ca e un concept nou, si pentru multi pare putin de neinteles… Cum adica anticafenea? Cum adica nu platesc consumatia? Ei bine, da. Nimeni nu plateste consumatia. Noi valorificam timpul pe care-l petrec oamenii la noi si incercam sa-i facem sa constientizeze cat de important este sa lucrezi sau sa te relaxezi intr-un loc asa cum e Sabio.

Dar va incurajam sa nu ne credeti pe cuvant si sa treceti pe la noi sa povestim mai multe si sa va convingeti singuri de ceea ce inseamna o anticafenea si ce inseamna sa petreci timp de calitate intr-un mod inedit.

Haideti in vizita pe la noi!

Suntem aici de luni pana vineri de la 8:00 la 20:00 si sambata de la 9:00 la 17:00. Asa ca ne putem bea cafeaua de dimineata impreuna, putem discuta putin in pauza de pranz, sau pur si simplu poate vreti sa va relaxati dupa o zi lunga de lucru. Ce ziceti? Ne vedem la Sabio Anticafe?

Pentru orice intrebari sau daca vreti sa aflati mai multe detalii ne puteti contacta oricand, prin oricare din metodele pe care le gasiti aici.

Leave a comment